Pages

Buna ziua,

Va multumesc pentru interesul pe care l-ati manifestat fata de Ecosapiens si dorinta de a va implica in protectia mediului.

Protectiamediului.org este o platforma pentru mobilizare sociala si voluntariat in domeniul protectiei mediului. Prin ea facem o incercare de a reuni vocile si actiunile a sute de mii de oameni, care doresc sa colaboreze pentru a proteja mediul inconjurator in Romania. Proiecte viitoare, care urmaresc protectia mediului, vor fi dezvoltate cu mai multa usurinta la nivelul intregii tari, beneficiind de participarea membrilor grupurilor locale.

Va rog sa va inregistrati si apoi sa va alaturati unui grup, corespuzator judetului dvs. http://www.protectiamediului.org/inregistrare/

Protectiamediului.org sta la dispozitia tuturor ONG-urilor pentru a-si gasi voluntari, dar si voluntarilor pentru a-si face prieteni si pentru a da voce initiativelor personale.

Nu ezitati sa ma contactati cu orice problema, idee au sugestie.

Cu deosebita stima,

Ionut Parausanu, Fondator Protectiamediului.org / Ecosapiens.ro / Ecomagazin.ro

No comments:

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...