Pages

Taraful de la Marsa canta la MTR in deschiderea expozitiei lui Paul Hitter

Sambata, 29 mai are loc la Clubul Taranului vernisajul expozitiei lui Paul Hitter intitulata ”Exil”, cu incepere de la ora 20:00. Invitatii speciali ai serii sunt Taraful de la Marsa in frunte cu Vasile Dinu, lautarii pe care artistul i-a ales pentru a insoti vernisajul cu o cantare in stil autentic romanesc. 

Expozitia este curatoriata de Simona Vilau si dureaza pana pe 13 iunie 2010.

Organizatorii promit o cantare de zile mari ce va dura pana tarziu. Fiind vorba de un vernisaj cu cantare, intrarea este libera - dorinta artistului fiind aceea ca publicul sa se bucure liber de pictura si muzica in acelasi timp.

Artistul Paul Hitter locuieste si studiaza in München - Germania de mai bine de sapte ani. ”Exil” este prima sa expozitie in Romania si marcheaza o etapa importanta din viata pictorului. 

Cu o abordare neconventionala, Paul Hitter propune un format nou de expozitie si de experienta artistica: vernisajul cu cantare - expozitia cu lautari, pretext pentru o seara cu muzica de petrecere, vin si voie buna „asa cum petrec romanii si cei din Balcani de zeci de ani”. Pe scurt, un eveniment introductiv in ceea ce artistul numeste Expresionism Balcanic.

Expozitia „Exil” de la Bucuresti este organizata de Asociatia Pentru Promovarea Artelor Contemporane cu sprijinul Clubului ?aranului.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Metropotam.ro, Modernism.ro, VeiozaArte.ro, ArtClue.ro, Cronica de Vineri, Hotcity.ro

Detalii despre artist si lucrarile sale pe www.paulhitter.blogspot.com

Detalii despre ApPAC si expozitia ”Exil” pe www.appac.ro

No comments:

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...