Pages

prezervativ.ro

Www.prezervativ.ro este un site a carui informatie este, in principal, adresata tinerilor cu varsta cuprinsa intre 15 - 24 ani si care isi propune sa promoveze, in principal, un comportament fara risc privitor la Infectiile cu Transmitere Sexuala.

Www.prezervativ.ro este o platforma de comunicare "bidirectional simetrica" care invita tinerii la un dialog pe tema Infectiilor cu Transmitere Sexuala (ITS).

Www.prezervativ.ro este parte a unei campanii de informare, educare si comunicare la nivel national implementata de un consortiu format din patru organizatii neguvernamentale in cadrul proiectului "Promovarea unui comportament fara risc in randul populatiei in ceea ce priveste HIV / SIDA / ITS". Campania este finantata de Unitatea de Management a proiectului Fondului Global si a Bancii Mondiale, prin programul de Combatere a HIV / SIDA, TBC si Malariei.

No comments:

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...