J`ai-lectro 2

Bucureşti – 13 noiembrie 2009 – 27 octombrie 2009 – Ediţia a doua a J`ai-lectro trebuie trecută din timp în agenda oricăruia dintre amatorii de muzică şi clubbing. Club Fabrica găzduieşte cei 11 DJ-i care promit să declanşeze şi să întreţină atmosfera de party 12 ore- vineri, 13 noiembrie 09.

J`ai-lectro se află în luna noiembrie 2009 la a doua ediţie – care îi aduce în line-up pe Gojira, Marika, The Model, Haute Culture, Junkyard, D-Laid, Vania, Thornado, Greeg, Unu` şi Victor Stancov, la Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, Bucureşti).

Ca Dj, Gojira a reuşit să capteze atenţia prin diversitate, îmbinând mai multe stiluri, de la breakbeat până la techno şi electro, variînd chiar spre hip-hop şi rock.

Marika este unul dintre puţinele personaje care s-a implicat profund în timidul fenomen underground din Romania, încă din 1994. De la Web la Embryo, Marika mixează în continuare atât în Bucureşti cât şi în ţară, în majoritatea cluburilor de profil.

„Întrucât 99% din DJ-ii de la radio nu prea pot spune exact diferenţa între progressive house şi progressive rock, brusca apariţie a lui The Model pe scena din România era demult aşteptată. Nici măcar nu pot şti ce să mă aştept de la el ca următor pas. Dacă m-ar anunţa că urmează să scrie Marele Roman American, sau că ar înfiinţa o companie de petrol, probabil că l-aş crede.” (Tom Wilson)

Haute Culture este unul din fondatorii trupei de muzică electronică Suie Paparude. A mixat de asemnea în deschiderea mega concertului Fatboy Slim pe Ultima Playa. Astfel, Haute Culture îmbina plăcut diverse stiluri muzicale, amestec plăcut auzului şi cât se poate de original, foarte groove-it şi vărsător de voie bună.

Junkyard a început prin 1994 ca MC, colaborând în diverse proiecte alături de prieteni prin apariţii live, înregistrări, jam session-uri , situându-se la graniţa hip-hop cu trip-hop. După părăsirea trupei Suie Paparude, Junkyard scoate un prim release online – „Mass Mess” şi conţine cinci piese minimal techno.

D-Laid a ajuns să fie unul dintre cei mai căutaţi producători şi DJ-i, realizând diverse spoturi publicitare, coproducţii cu diverse trupe, coloane sonore a unor filme şi chiar colaborând cu Warrner Bros London.

Odată cu diversificarea scenei de muzică electronică din Romania, stilul de muzică abordat de Vania începe să prindă contur şi să fie perceput altfel de către public – implicit, deci, să capete o consideraţie din ce în ce mai mare. Vania reprezintă la ora actuală unul dintre DJ-ii români apreciaţi pe segmentul techno.

De-a lungul carierei sale, Thornado a mixat cu artisti precum: Jeff Mills, Darren Price, Jeff Samuel, Meat, General Midi, DJ Dread. În 2007, împreună cu Vania şi Midy, formează proiectul OK Corral.

DJ Greeg este cunoscut publicului în primul rând ca om de radio. Cu o experienţă de mai mulţi ani ca DJ de radio, Greeg începe în anul 2008 să aibă din ce în ce mai multe apariţii în cadrul nopţilor "Selectro" din Expirat & Other Side, ulterior ajungând rezident.

Proiectul Unu’ a fost compus din Dan Griober şi Bogdan Popoiag. Cei doi au colaborat sub titulatura Hard

Breakbeat (Hard B). Hard B. a produs un material în iunie 2002, schimbandu-şi numele în Unu’. A aparut pe piaţă „Cântec pentru sanatatea ierbii”, piesă rezultată în urma colaborării cu George Nicolescu.

Anul 2008 a fost momentul nominalizării lui Victor Stancov la categoria Cel Mai Bun DJ Debutant în 2008, în cadrul premiilor Nights.ro şi Beatfactor.ro. Artistul a reuşit să se impună pe piaţă muzicală românească fără probleme, fiind susţinut de artişti precum Vania, Thornado, The Model şi Gojira.

Sursă informaţii : www.beatfactor.ro şi www.hotnews.ro

Preţul unui bilet este de 25 RON – biletele se pot achiziţiona din reţeaua Diverta si on line pe: www.ticketpoint.ro

Un eveniment susţinut de BECK`S , JIJIEVENT , MTV şi ProFM Dance.

Persoană de contact:

Dana Alexandra Berghes

0721 56 89 67

dana@jijievent.ro

www.jijievent.ro

No comments: