Pages

Concursul de Artă ” Comunism.21”

Înainte de Petrecerea Artelor Contemporane de anul acesta facem și un concurs de artă: "Comunism.21."

Astfel, artiștii din sfera artelor plastice și vizuale dar nu numai (așteptam cu mare drag și performance, dans contemporan ), sunt invitați să participe cu lucrări pe tema Comunismului la un concurs ce ii provoacă la introspecție și întrebări asupra unui subiect greu încercat. 

Dacă aveți idei originale și ceva de spus în legătură cu perioada, oamenii și lumea din timpul sau de după perioada comunistă, vă invităm sa ne surprindeți, să ne convingeți, poate chiar să ne șocați cu lucrările voastre. 

Câștigătorii vor primi premii în bani, mai mult cu valoare simbolică, dar mult mai important, își vor putea expune lucrările împreună cu alți 15 artiști recunoscuți, români și străini, în principal din țările din fostul bloc comunist. 

Perioada de inscriere la concurs a inceput pe 25 octobrie si se va incheia peste o luna, asa ca nu pierdeti niciun moment sa puneti la cale lucrari uluitoare. Puteti gasi mai multe informatii, precum si regulamentul concursului si formularul de participare la adresa www.petrecereaartelor.ro/concurs/

No comments:

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...