Pages

Iubire

În data de 5 octombrie, are loc lansarea unui proiect unic pe piaţa românească. O carte dedicată animalelor. Se iau persoane publice şi se roagă să scrie şi să deseneze mici bijuterii despre animale. 

Cu toţii îşi donează integral drepturile de autor. Se ia o agenţie de publicitate pricepută – Mercury360, o companie generoasă, care să finanţeze proiectul - PURINA, o editură elegantă – Vellant şi se scoate cea mai frumoasă carte. 

Iar banii obţinuţi din vânzarea acestei cărţi se duc la GIA (www.orasulanimalelor.ro), pentru ca mai multe animăluţe să aibă pe cine aştepta acasă. Printre autori se numără: Irina Margareta Nistor, Gabriel Cotabiţă, Horia Brenciu, Răzvan Simion, Carmen Tănase, Monica Davidescu, Iulian Vrabete, Dan-Silviu Boerescu, Melania Medeleanu, Roxana Iliescu, Diana Oprea, Luiza Zan, Maria Manolescu, Marius Vintilă, Raluca Moianu. 

În plus, s-au obţinut drepturile pentru povestirile unor autori străini: Neil Gaiman, laureat al numeroase premii pentru literatură şi Stacy Mantle, umoristă şi apărătoare ferventă a drepturilor animalelor.

Ilustraţiile şi coperta sunt realizate de artisti vizuali în vogă: Pisica Pătrată, Noper, Aitch, Branea, Ghica Popa şi mulţi alţii. 

No comments:

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...