Pages

Prima Conventie Internationala de Tatuaje vine la Bucuresti

Prima Conventie Internationala dedicata artei tatuajelor, body piercing-ului si body painting-ului va avea loc la Sala Palatului in perioada 27-29 August 2010. 

Peste 30 de artisti din tara si de peste hotare isi vor arata maiestria pe “pielea” publicului bucurestean. In plus, in cadrul evenimentului pasionatii de tatuaje vor avea ocazia sa admire si sa cumpere accesorii, haine si multe alte lucruri ce tin de cultura din jurul tatuajelor. 

Atmosfera colorata in timpul zilei de ace si vopsea va fi incinsa seara de artisti cunoscuti din Romania. Patru trupe isi dau intalnire cu publicul in cele trei zile dedicate “Body Art”-ului. Seria concertelor va fi deschisa vineri de ACT – Tribute to Motorhead si 9.7 Richter. Evenimentul va exploda sambata cu Parazitii si se va incheia duminica cu Rares Blues Totu Experience. 

In toate cele trei zile, publicul va petrecere pana la rasarit la afterparty-ul oficial din clubul Fire. Evenimentul va fi locul de intalnire pentru artistii din tara si de peste hotare, o ocazie pentru publicul curios de a se lasa tatuat de mana unui artist consacrat. 

Sunt invitati sa participe artisti profesionisti care pe baza operelor create vor fi evaluati si rasplatiti cu premii in cadrul primei Conventii Internationala de Tatuaje organizata in Bucuresti. 

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro. Valoarea biletelor este de 23 lei pentru fiecare din cele trei zile iar cea a abonamentelor pentru toata perioada conventiei este de 57 lei. 

Informatii suplimentare: Conventia Internationala de Tatuaje se adreseaza publicului avizat in mod special care isi poate rezerva in conditii speciale un loc pe scaunul unui renumit artist invitat: George Mavridis, castigatorul targurilor de profil din lume, Dorin (RO-US), John (RO), Anghel (IN/ES), Otto (RO), Szabo (HU) si multi altii. Un eveniment organizat cu sprijinul asociatiei Tatoo & Piercing Romania. http://www.tattooconvention.ro/

No comments:

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...