Pages

Premiile muzicale beatfactor.ro [http://www.beatfactor.ro]

Site-ul BeatFactor.ro prezinta cel mai indraznet proiect al sau: Premiile muzicale BeatFactor.ro! Incepand de vineri, 27 februarie, utilizatorii BeatFactor isi pot vota favoritii la Premiile Muzicale BeatFactor.ro. In cadrul fiecarei categorii se pot vota trei nominalizari, in ordinea preferintelor, acordand cate cinci, trei sau o steluta.

Fiecare persoana are dreptul la un singur vot, iar doar utilizatorii inregistrati pe siteul www.beatfactor.ro pot vota. Inregistrarea pe site este foarte rapida, dar este necesara o adresa de mail valida pentru confirmare.

Toti participantii la vot intra automat intr-un concurs cu un premiu oferit de catre partenerii oficiali ai campaniei de votare, http://www.djplanet.ro

Premiile constau in:

- Zomo CD Case MK3 camouflage

- un microfon Shure - PG58-XLR

Ceremonia de decernare a Premiilor muzicale BeatFactor.ro va avea loc in data de 4 aprilie 2009, in cafeneaua Loggia, in cadrul unei conferinte de presa oficiale, cu intrare libera.

Ziua de 4 aprilie va continua cu o petrecere ce va avea loc in acelasi Kristal Glam Club, unde invitatii vor fi mult asteptatii Wighnomy Brothers!

Mai multe detalii despre procesul de votare, conferinta de presa si evenimentul de pe 4 aprilie aflati de pe www.beatfactor.ro!

No comments:

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...