Pages

Intrebari logice

Atunci cand omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el de fapt in acel moment? > > > - De ce apasam mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci cand bateriile sunt pe sfarsite? > > > - Oare analfabetilor le place sa manace supa facuta cu paste in forma de litere? > > > - De ce poate sosi acasa o pizza comandata, mai repede decat ambulanta? > > > - De ce lumea comanda un cheesburger dublu, o portie mare de cartofi prajiti si o cola light? > > > - De ce putem gasi un loc de parcare rezervat pentru handicapati in fata patinoarelor? > > > - De ce se vand pachete cu cate 10 bucati crenwursti pentru > hot-dogs,iar cornurile pentru hot-dogs se vand in pachete de cate 8 bucati? > > > - De ce cuvantul 'abreviere' este atat de lung? > > > - De ce sucul de lamaie este facut din arome artificiale si detergentii de vase se fac cu lamai adevarate? > > > - De ce pentru a inchide programul Windows, trebuie apasat mai intai pe 'START'? > > > - De ce nu se fac conserve cu hrana pentru pisici cu aroma de soareci? > > > - De ce se sterilizeaza acul serigii inainte de eutanasie? > > > - Fiecare avion este dotat cu doua cutii negre, indestructibile. De ce nu se construiesc avioanele in intregime din acest material? > > > - De ce daca zborul avioanelor este din ce in ce mai sigur, aeroportul se numeste 'terminal'? > > > - De ce se spala prosoapele, daca e de presupus ca atunci cand ne stergem ar trebui sa fim curati? > > > - De ce pilotii kamikaze purtau casca de protectie? > > > - Cum ajung sa fie puse panourile cu inscriptia 'INTERZIS A CALCA IARBA' in mijlocul peluzei? > > > - Daca un cuvant este scris gresit intr-un dictionar, cum ne dam seama? > > > - De ce desteptul ala de Noe nu a strivit cei doi tantari? > > > - Oare lucratorii de la fabrica de ceaiuri Lipton au pauza de cafea? > > - De ce oile nu intra la apa cand ploua si lina da? > > > - De ce magazinele deschise 24 de ore din 24 au incuietori?

1 comment:

Anonymous said...

as vrea sa raspund la intrebarea de ce puirtau pilotii de kamikaze casti de protectie, daca inamicul ataca in cabina si nimerea capul, atunci cine mai conducea bomba zpuratoare la tinta??

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...