Pages

Voteaza FIRMA

Datorita voturilor voastre FIRMA a ajuns in primele 6 trupe europene (din 21) la Mtv EMA 2007 sectiunea “NewSoundsOfEurope”. Ei au sansa de a castiga aceasta categorie si a canta in inchiderea show-lui. Pentru a vedea prima trupa romaneasca pe o scena oficiala Mtv Europe este inca nevoie de voturile noastre zilnic. Fiecare zi incepe de la zero voturi si are un castigator. Se poate vota de cate 10 de pe fiecare link al fiecarei tari participante. Intrati pe: http://www.band.ro/ si votati (foarte important) pe fiecare link. Dupa 10 min puteti vota din nou. Va multumesc!

1 comment:

Anonymous said...

sunt uimit ca mai sunt oameni care incearca sa deschida ochii,si aici nu ma refer doar la ochii lor,tzine-o tot asa,scrie in continuare dar nu uita ca cel mai important lucru este sa nu uitzi de tine.Viatza nu a fost,nu va fi si nici nu este un cosmar pt nimeni;dupa mine este un drum mult prea scurt asupra caruia fiecare isi pune amprenta cum stie sau cum vrea.In rest trebuie sa recunsc ca viitorul suna bine doar in filme, dar cu doza asta de "optimism" nu facem decat sa ne scurtam orizontul acela comun.astept un articol si despre jumatatea plina,ok?

Libertatea alimentelor / Food Freedom Masterclass

Unul dintre oamenii mei de suflet, cu care ma indentific de asemenea, este Vishen Lakhiani de la Mindvalley.  Fost om de marketing , care a ...